En dag i en mors liv – 1. august 2017.

I samarbejde med flere af de andre i Momster netværket har vi snakket om at en gang om måneden lave en dagbog over dagen. Og det er så i dag, den 1. i måneden.

Op og i gang

6.10 Vi er lige vågnet, P har hentet Villy og vi ligger og hygger inde i sengen.

6.45 Villy og jeg er på vej over til vuggestuen, vi er hurtige om morgenen! Villy spiser morgenmad derovre når jeg møder tidligt. Heldigvis ligger vuggestuen lige ovre på den anden side af vejen, bag er højhus, så det tager ingen tid at gå derover.

6.55 Jeg sætter mig i bilen og kører på arbejde. Villy syntes ikke det var sjovt at give slip i dag, så synes jeg heller ikke at det er sjovt! Jeg er i bil i dag, skal ellers begynde at cykle. Det skal jeg altså! Men jeg skulle have en masse ting med derud…

Arbejde

7.30 Jeg møder ind – jeg var her egentlig lidt før tid, men der var ikke kommet nogen børn, så der var tid til at jeg kunne lande stille og roligt ovenpå ferien.

8.10 Vi har fået malet alle vægge og lofter mens jeg har været væk, så jeg nusser lidt rundt og leger med masking tape i dukkekrogen, mens børnene laver mad og vi siger velkommen til dem der møder ind.

9.00 Sammen med en kollega har jeg pakket 8 børn og er på vej i zoo! Vi har begge kørekort til Skoletjenesten og skal ind og røre ved dyr. Vi tager bussen og går igennem Søndermarken på vejen, vejret er dejligt!


11.10 Vi spiser frokost. Jeg henter vand til de tørstige børn, solen varmer meget nu!


12.35 Vi bevæger os hjemad, vi har set en masse dyr og endnu flere mennesker – hold op jeg er træt i ben og arme (og stemme)!

13.10 Jeg når lige at forberede lidt til en fødselsdag min kollega skal holde her senere.

Eftermiddag

13.30 Jeg har fri og bevæger mig ud i bilen.

13.55 Jeg sidder i køøøøøø! Derfor skal man cykle! For helvede altså…


(Opfindsomheden længe leve!)

14.05 Jeg har så glemt nøglerne hjem til, ude på arbejdet….

14.06 … konstaterer at sådan må det jo være, P er hjemme om en times tid.

14.10 Jeg henter Villy og vi går over op en nærliggende legeplads.

14.55 Vi har været i netto og købe det sidste til aftensmaden og en is, og venter på P i vores gård – ‘heldigvis’ er der altan-håndværkere i vores gård, så portene var åbne.

15.15 Jeg lander på sofaen mens Villy dimser rundt. Her er endnu ordentligt og pænt…

16.05 … det er der så ikke mere! Og det lille trætte barn, trænger til ro. Vi stener Teletubbies.

17.05 Nogen (jeg nævner ingen navne) har tisset på gulvet… #kartoffelmel #manervelmor

17.10 Aftensmad! Villys favorit! Boller i karry ? Han åd som en hest! Som i – virkelig virkelig meget!

Jeg har skrevet lidt mere om Villy-venlig mad her.

Aften

18.55 Ro! Strikketøj og te.

4 thoughts on “Momsterliv: Med arbejdet i zoo”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.