c

Under corona-lockdown gik det hurtigt op for mig at naturbingo åbenbart var en ting. Så nej, jeg kan ikke selv tage æren for ideen, men jeg har selv tegnet denne model.

Naturbingo

Mindre kan såmænd også gøre det. En af de første dage vi var hjemme, tegnede jeg firkantet i gården med kridt, og så lavede vi gårdbingo. Jeg skrev hvad det skulle være i hvert felt og så fandt Villy tingene. Det gik der hurtigt tid med.

Den naturbingo jeg har lavet skabelon til her, er dog lidt mere fin.

Det skal du bruge:

  • æggebakke med 10 rum
  • printede naturbingo-sedler

Jeg har printet dem, lagt dem bagside mod bagside og lamineret dem. Så holder de længere.

Sådan gør du:

Saml æggebakker! Her har jeg brugt min andelsforening, og har nu… øh.. på den gode side af 50 æggebakker liggende!

Print sedler ud og laminer dem eventuelt, så holder de bedre. Jeg har lagt dem, så der er to sider, man kan vælge mellem (en natur og en med farver).

Find dem her i min Dropbox som PDF-fil.

Du lægger kortet ned i låget på æggebakken og forklarer barnet hvad legen går ud på – om I leder efter ting ude eller inde, kom med eksempler. Måske skal I hjælpes ad med at finde den første ting.

printet naturbingo-sedler

Du kan også bruge farvekortet indendørs, så I skal lede efter ting. På værelset eller stuen, hvis I befinder jer i en daginstitution.

Jeg håber du kan bruge det! God fornøjelse!

Hvis du er mere interesseret i ting eller aktiviteter til børnehaven, så kan jeg anbefale dig at kigge her og hvis du vil have inspiration hos en VIRKELIG sej pædagog, skal du kigge hos Kriblekongen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.