erhjemme hos os, på Nørrebro, der bor vi fire individer.

Vi er to små mennesker, og to lidt større. Nogen vil nok kalde os “de voksne”, men ind i mellem er det lidt svært at føle sig sådan.

Men altså. Jeg hedder Carina.

Jeg er 33 år og uddannet pædagog. Jeg er også halvvejs bygningsingeniør, og den side kan jeg også stadig godt lide. Jeg er en pædagog med fokus på sprogudvikling hos børn, og med flair for det kreative, som jeg også håber at Villy og Kalle vil være med til herhjemme når han bliver lidt større.

Jeg kan lide at hækle og strikke, og udtænke små opskrifter på hæklede ting. Dem vil du finder her på bloggen. Jeg kan lide at tegne og male, men får ikke gjort det så meget, som jeg gerne ville. Jeg kan lide at fotografere. At fotografere fine ting, dyr, egne børn, børnene på mit arbejde – og især det med at fotografere børn, synes jeg er sjovt. At få nogle flotte billeder, med glade børn, uden at de er opstillede. Naturlige grin, fanget på linsen.

Jeg har et lille trykkeri, ZorollasVerden, som du også kan læse mere om herinde.

Derudover går jeg lidt inde i mit hoved og arbejder på en børnebog, men det er en anden historie, som forhåbentlig en dag får lov at se dagens lys.

Og da det næsten altid er mig der tager billederne, er det altså lidt svært at finde ordentlige billeder af mig.. Man skulle fx tro jeg aldrig var med på ferie…. (billede kommer. En dag.)

Kom med over på facebokHvis du liker Sættekassen på facebook, bliver jeg glad!

Hvis du liker Sættekassen på facebook, bliver jeg glad! OG, som bonus, får du altid besked om nye indlæg. Win-win!