Jeg lavede jo sidste år en opskrift på en strikket nissehue, som faktisk dækkede 2,5-100 år, mener jeg at jeg skrev. Og her kommer så en version 2.0, nemlig en strikket kort nissehue.

strikket kort nissehue

Den kommer fordi jeg syntes originalen var for lang til lille Kalle på knap 16 måneder.

Strikket nissehue – kort version

Den strikkede hue dækker så ikke bare fra 2,5-100, men helt ned til lille Kalles hoved. Han er en god størrelse 80 pt med matchende hoved, og uden særlig meget hår, bare for ligesom at illustrere hvad vi har gang i.

Som sagt, havde jeg et ønske om en kortere hue, gerne en der stritter lidt. Og det gør denne, den er ligesom lidt buttet i formatet.

strikket kort nissehue

How to do:

Egentlig er det ret simpelthen.

Du klikker dig ind på den originale opskrift og følger den et godt stykke. Når du når til ‘indtagninger’, så laver du dem, og der hvor den originale opskrift stopper med indtagninger for en tid, fortsætter du efter mønstret.

Du fortsætter faktisk helt ind til du ikke kan mere og så lukker du af og tilføjer en kvast som i den originale opskrift.

strikket kort nissehue

Hæft ender og klip garnet. Nemt og bekvemt. Jeg håber du kan bruge denne version også – eller er du mest til den lange? Den kan altså også noget! Jeg har lovet P at lave en kort i mørkegrøn – han vil være skovnisse…

Glædelig jul! Kh Carina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.