| Reklame | Vi har fået tilsendt en masse mad, vi har nemlig fået lov at lave en test af Semper børnemad – for at være mere specifik, de forskellige mad-produkter, der alle har det tilfælles at det kommer i små poser med smart prop, lige til at putte i tasken og tage med på farten.

Testpersonen er Villy. I forvejen kendte vi til produkterne, men der var flere varianter vi ikke havde prøvet før.

Når Villy får noget nyt mad, plejer vi altid at smage på det før. Det gjorde vi også i denne omgang, og især de forkskellige frugt/grønt smoothies har en fin smag. Ofte lidt sødt, men god. Vællingerne var vi ikke så meget for, men Villy kan lide det hele – undtagen en smoothie med mynte i. Jeg tror måske myntesmagen slår for meget igennem

Funktionalitet

Semper-produkterne får her karakteren 5
Madposerne har en praktisk størrelse, de er nemme at tage med og skal ikke opbevares på køl (medmindre de er åbnede). Villy kan selv sidde med dem i hænderne og spise af dem, næsten uden at komme til at trykke for meget af maden ud af posen. De produkter hvor der er mad i (fx laks og kartofler, eller lasagne), der er maden lidt tykkere, og det kan være lidt sværere for børnene at få ud.

Nødvendighed

Semper-produkterne får her karakteren 3
Madposerne er praktiske, men ikke bydende nødvendige, i min optik. Jo, det er smart at have med på farten, i en snæver vending, men man kunne godt klare sig uden.

Kvalitet

Semper-produkterne får her karakteren 4
Mit indtryk af madvarerne er, at kvaliteten er god. Det smager, for det meste godt, og der er ikke tilsat sukker. Der er en god blanding af råvarer, og der fås også en variant til vegetarer.

Kvaliteten kunne, få en karakter højere, ved også at være økologisk (jeg ved de har økologiske varianter af andet af deres mad).

Pris

Semper-produkterne får her karakteren 3 
Jeg synes madposerne er til den dyre side. Ikke holdt op imod fx Ellas kitchen (som økologisk), men holdt op imod nødvendigheden. Hvis man skal have nogle stykker med på tur, har man pludselig handlet for 20-30 kr bare i mellemmåltider, og det løber hurtigt op. Vi plejer dog at købe dem på tilbud, men man kan klart lave en variant billigere selv. Men altså, tid har jo også sin pris.

Se fx her hvor jeg viser hvordan man nemt kan lave smoothies selv.

Følg gerne med på MomsterTest hvor der løbende bliver lagt tests op af alle mulige ting, lige fra mad til legetøj og makeup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.