Oplevelser på Fyn med børn – mor har bedt mig komme med min evaluering af vores ferie på Fyn.

Totalt fjong, det må jeg sige

Og det var fint, det var det, det må jeg sige. Men der var godt nok megen køren i bil! Det synes jeg! Men det var okay, som regel blev jeg lukket ud igen, et sjovere sted end det vi var kørt fra.
Vi boede hos en mand der hed Kai. Kai havde en dejlig have, den var altså skøn. Masser af græs man kunne løbe på, sten man kunne kaste med, trapper man kunne kravle på og jord man kunne pille i – guf for sådan en som mig! Jeg havde også travlt, alt for travlt, synes mor, og jeg kan godt nok være hurtig! Det siger mor også…


Vi spiste ude til frokost flere af dagene, og underligt nok består børnemenu mange steder af de samme retter, fx er der altid noget pasta og altid frikadeller. Jeg prøvede spaghetti med kødsovs det ene sted, og ellers frikadeller, frikadeller, FRIKADELLER! De var fine, det var de, og der var fritter til. Det har jeg ikke fået før. men det smagte godt.Vi var ude og se en masse ting, det var ikke så spændende når man var mig.

Strand og sten!

Det sjoveste var stranden, og så den der mølle vi så – mest fordi der var sjove sten, man kunne lege med, og græs at løbe på, og is at spise.

Det var også ok sjovt ude i bakkerne, hvor der var får. Jeg kan godt lide dyr, det kan jeg. Masser af dyr. Store dyr og små dyr. Jeg har også en kat, og jeg ved godt at man skal være forsigtig når man aer dyrene.


Nå, men alt i alt en fin ferie! Jeg kan godt lide ferie. Så får man dejlig mad og leger det meste af tiden – og der er hele tiden nogle voksne der vil lege! Vi fik også besøg af min bedstefar, faster og kusiner, det var hyggeligt og de gad godt at lege legen med at løbe op af trapperne!

Der er mange oplevelser på Fyn med børn, man skal bare finde dem. Ned i gear og have tid til at pille i sand og kaste sten.

Hvis du er i tvivl om hvad nogle af tingene jeg fortæller om er, så kig her, hvor min mor har skrevet om vores ferie – på voksensprog.

One thought on “Fyn ER fin – set med børneøjne”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.