Villy havde sidste dag i vuggestuen i dag, og det fordrede nogle gaver til pædagogerne.

gaver til pædagogerne

Sidste dag i vuggestuen. Det er jo helt crazy at man nu har et børnehavebarn. Fra på mandag altså, i dag holder han fri.

Sidste dag i vuggestuen – og forberedelser dertil

I tiden op til børnehavestart, har Villy så småt lært de voksne og børnene deroppe at kende. Han har fx været på legeplads med dem hver dag, når resten af vuggestuen sov. Og så har han, den sidste uges tid, været på besøg på hans nye stue, De vilde kaniner.

Vi holdt en overleveringssamtale, mig og en pædagog fra børnehaven og en fra vuggestuen, hvor vi i fællesskab kunne få beskrevet Villy, og hvad vi tænker fremadrettet. Fx om hans opstart i børnehaven, og om det at han ikke har ble på mere – men langt fra er renlig. Og hvordan vi kommer videre derfra, men det er en anden historie.

Og så oprandt dagen så småt, den sidste vuggestuedag.

Jeg har forsøgt at gøre Villy bevidst om det, ved at tydeliggøre skiftet for ham. Vi har indkøbt bogen Willi begynder i børnehave (det er altså smart at have sin helt egen bog-serie til de store ting i livet!), og så tegnede jeg en lille tegning vi kunne krydse af på, i dagene op til.

gaver til pægagogerne

Jeg TROR at det gav mening for ham, men jeg er ikke helt sikker. Samtidig med at vi introducerede tegningen, begyndte han nemlig virkelig også at komme på besøg i børnehaven, så det har helt klart også haft en indvirkning. Og så kedede han sig til sidst i vuggestuen…

Jeg gider ikke i vuggestuen og børnehaven, jeg vil gerne op i børnehaven.

Gaver til pædagogerne

Nå, men afskeden gjorde jo også, at pædagogerne (og medhjælperen selvfølgelig) på stuen, skulle have nogle gaver. Og jeg går som vanligt all in og har forberedt mig lææææhæænge!

De var tre voksne, og så syntes jeg også stuen skulle have lidt.

Stuen fik lidt forskelligt hæklet legemad, samt udstyr til køkkenet. Og de blev så glade for det, både børnene og de voksne!

gaver til pædagogerne gaver til pædagogerne

Det er nogle økologiske skuresvampe, som jeg tænker er gode i legekøkkenet, sammen med tre små strikke karklude og tre viskestykker – syet af et nyt. At skuresvampene er øko gør, at man ikke behøver at være bange for at de sutter på dem.

Og så kommer vi til det rigtig sjove, pædagogernes gaver. Og det tog da måske lidt overhånd.

gaver til pædagogerne

De fik en lille Mumi kop hver – nøje udvalgt af undertegnede. De kan fx købes hos Imerco. Dertil en lille lysestage-vase-agtig ting jeg fandt i Dimseriet her på Nørrebro. Og så lidt snolder – te og en slikkepind og noget chokolade.

Villy havde lavet et fint lille billede a la de her, og jeg havde hæklet et par snefnug. Og så blev det hele pakket fint ind i cellofan (se fx billedet på min Instagram-profil). Det blev rigtig fint, synes jeg. Billederne brugte vi som kort, og jeg skal da ærligt indrømme at vi blev lidt våde i øjnene forleden, da vi sad og skrev…

gaver til pædagogerne

Årh altså..

Giver du gaver til pædagoger og lærere ved specielle lejligheder? Eller har du oplevet at få?

Mange hilsner Carina

Husk du altid kan følge med på Facebook og få besked om nye indlæg, og følge endnu mere med på Instagram hvor jeg jævnligt deler billeder – især nu hvor jeg er på barsel.
På Pinterest kan du finde mine kreative indslag – og så er jeg vist heller ikke på flere sociale medier….!
Skriv gerne en kommentar herunder, hvis du har noget der ligger dig på sinde, i forbindelse med mit indlæg, ris eller ros, eller svar på et spørgsmål. Eller noget helt syvende! Jeg elsker at se hvad I tænker om det jeg skriver!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.