22. december. Er du klar til de sidste tre afsnit i historien om Villy og Nielsen? Der kommer i hvert fald ikke flere i denne gang. Det bliver helt mærkeligt uden at kunne læse et afsnit hver dag.

22. december

I dag skulle de se at få handlet ind til jul, sagde Muar.

Villy og Baar tog tøj på og kørte op og handlede.

Baar fandt en vogn, og puttede Villy op i den. Men nej, det gad han ikke! Villy var en stor dreng, han kunne da godt hjælpe Baar med at skubbe vognen. Baar forsøgte at forklare ham, at den jo blev stor og tung, men det var Villy ligeglad med. Han syntes dog, da de var nået et godt stykke igennem Føtex, at vognen var meget tung, men han ville ikke sige noget til Baar.

Baar blev ved med at putte ting i vognen, og tage de ting op, som Villy puttede i. Lidt strengt, syntes Villy, hvorfor var det kun Baar og hans dumme liste der måtte bestemme hvad de skulle have?
Baar sagde, at det var fordi, at lige nu handlede de ind til juleaften og dagene efter, for der var butikkerne lukkede. Og lige nu skulle de altså ikke have små bitte bleer med hjem, eller babymad, for det var Villy jo alt for stor til. De skulle heller ikke have babymad, eller en hel masse tomater, for de havde jo ikke flere babyer derhjemme, og de havde rigeligt med tomater. Villy måtte heller ikke tage en hel masse små sodavand. Eller hundemad. Eller en masse forskellige dåser, som han kom til at skubbe ned, og puttede op i vognen for at skjule det. Baar skyndte sig at sætte dem på plads, satte Villy op i vognen og forsøgte at bestikke ham med mad. Præcis ligesom når de kører i bil.

De kom hjem, uden alt for mange ekstra ting, og Baar så helt træt ud. Villy syntes det havde været en fest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.