I dag blev det så den 21. december, årets korteste dag. Det er jeg ikke helt sikker på at Villy forstår, men sådan er det nu en gang, og nu går vi alle mod lysere tider. Det bliver dejligt.
Den lille julekalender er nået til 21. låge og den får du lige her!

21. december

Baar mente at de hellere måtte se at få gjort rent, så der bare så nogenlunde ordentligt ud inden det rigtigt blev jul. Villy var frisk, han elsker nemlig at feje. Fru Nielsen så også glad ud, hun kan godt lide at gøre rent. Muar og Nielsen så en smule mere loren ud, men de skulle selvfølgelig også hjælpe til.

Alle gik i gang med hver deres ting. Muar begyndte at vaske af ude i køkkenet, og ligesom alle de andre gange Muar og Baar har gjort det, bliver de enige om, at det skal de altså huske at gøre lidt oftere. Villy ruller med øjnene, han ved godt det ikke kommer til at ske.

Fru Nielsen kastede sig over alle dørkarmene og listerne med en klud og en spand, og Villy var dybt forundret over hendes ihærdighed. Hun gnubbede og skrubbede, og de blev så fine. Det er altså ikke fordi de er snavsede normalt, synes Villy, men de blev noget renere, syntes han. Fru Nielsen så også godt tilfreds ud og sagde at det handlede om det middel man brugte. Hun brugte et særlig nisse-middel der hed “knofedt” og Villy syntes bare det lød mega smart! Gad vide om de også har det ovre i Netto?

Baar støvugede og Nielsen tørrede støv af, og han selv, havde gang i kosten. Det var ligesom om at tingene gik lidt hurtigere, når de sådan var fem om det, syntes han. Også selvom Nielsen, Fru Nielsen og han selv var ret små. Små, men effektive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.