Endnu en ret impulsiv tur. Vi begik den “fejl” at spørge Villy om vi skulle tage på tur, og han ville gerne i Zoologisk have. Heldigvis har vi årskort, så vi drog afsted på en lille tur.

zoologisk have

Nå, men vi har jo heldigvis årskort, så kan man godt forsvare en lille tur, uden at være “nødt” til at være der hele dagen. Og vi havde ingen planer, men ville godt ud af huset.

Zoologisk have

Zoologisk have i København er et sted vi er kommet meget, gennem årene, også før Villy og Kalle kom til. Vi har faktisk haft årskort i mange år, og har flere gange taget forbi, bare en times tid på vej hjem fra arbejde.

Fordelen ved at have årskort er, at man ikke synes man skal rundt og se det hele, men kan nøjes med det man nu lige har lyst til.

I dag ville Villy fx gerne se krokodillen.

Tit har vi en madpakke med, eller i hvert fald lidt mad, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse – i dag var vi afsted uden noget overhovedet, så der blev brugt lidt penge på forplejning.
Vi købte noget frokost og kom af med 236 kr for os tre (Kalle spiser jo ikke alverden). Og man kunne jo lige så fint have haft en madpakke med. Der er mange muligheder for at spise medbragt mad.

Forskelligheder

Jeg er ret vild med hvor forskelligt det er, hvor tæt man kan komme på dyrene. Nogle af dyrene kan Villy slet ikke forholde sig til, fordi anlæggene er store og dyrene er langt væk, og andre kan man komme ret tæt på. I dag så vi fx de små frøer helt tæt på, dem var han en smule fascineret af.

zoologisk have

zoologisk have

Hvis man spørger ham, hvad det sjoveste dyr var, så var det flamingoerne. Det var det første vi så, det er det næsten altid, i og med de bor helt oppe ved indgangen.
Pandaerne gav han ikke meget for…

zoologisk have

Det er forskelligt fra gang til gang, hvilke dyr vi ser. Sidst vi var forbi, så vi dovendyret i Tropezoo, det er sjældent vi får lov til det. Til gengæld så vi ikke nogen af de klassiske store dyr, elefanter, isbjørne og giraffer, ligesom vi denne gang ikke var i børnezoo og på legepladsen.
Der var ret mange mennesker i Zoo i dag, og jeg kunne fornemme at isbjørneungen var ude, for der stod en kødrand af mennesker og kiggede ind. Så den har jeg stadig ikke set. Suk.

Bedømmelse

  • pris – det ER dyrt. Det koster næsten 200 kr for en voksen og lidt over 100 kr for et barn over 3 år. Det er mange penge, men der er også meget tid at bruge, området er stort og dyrene mange. Sammenlignet med de 150 kr det ville have for at komme op i skovtårnet, så vil jeg hellere betale for dette.
  • oplevelse – det er en god oplevelse! Jeg synes efterhånden at en god del af indlæggene er flotte og tidsvarende, men der er også stadig mangler, fx hos leoparderne. Og så er det jo bare stort at se vilde dyr. Så de skal altså helst have det godt!
  • tilgængelighed – rigtig fint! Man kan komme rundt over det hele, både på hjul og på ben. Kun to ben dog, man må ikke have hunde med ind.
  • børnehøjde – rigtig fin. Det er jo lavet til børnene. Dog er der anlæg, hvor det faktisk er svært at se ind, hvis man kun er en meters penge ind. Typisk de gamle indlæg.
  • alt i alt – topdollar!

Du finder mere feriehalløj her fx.

Mange feriehilsner Carina

Husk jeg bliver altid glad for kommentarer herinde, og svarer altid!
Du altid kan følge med på Facebook og få besked om nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.