| Reklame | Da vi modtog pakken med silikoneler fra Silly-doh blev jeg positivt overrasket.
Vi modtog det der hedder mellempakken, og den var pakket i en fin kasse med en tilhørende pose fyldt med forskellige forme.

Vi kastede os over det en formiddag, alle tre herhjemme. Og Villy endte med at sidde ret fokuseret i over en halv time og lege med det. Det var jeg ret imponeret over.

silly-doh silikoneler

Anmeldelse af Silly-doh

Silly-doh er lækkert og blødt at arbejde med, og kommer i nogle flotte farver. Jeg synes det var svært at få glattet ud, fx på flyvemaskinen som man ser på billedet. I vejledningen der hørte med, stod der at man kunne ?designe sin egen flyvemaskine? og det er rigtigt, men overfladen er nulret og ru.

Alle de medfølgende redskaber, forme, knive og ting til at sætte leret fast på (armbånd, nøgleringe og den omtalte flyvemaskine) er gode og giver inspiration til leg. Der medfølger også et fint inspirationshæfte.

silly-doh silikonelersilly-doh silikoneler

Villy nulrede mest bare rundt med det, og fik stimuleret sine sanser ? hvilket jo er perfekt når man er 2 år. Jeg forestiller mig at man kan få lidt mere ud af det, hvis man er 3-4-5 år. De anbefaler det også først fra 3 år og opefter. Når børnene er større, kan det stimulere den kreative sans, og når de er små kan de udforske deres motoriske kunnen.

Han fandt ud af at man kunne rulle ting til en pølse, hvilket var en helt ny erfaring for ham, så det var ret stort at følge med i. Jeg elsker når han opdager nye ting han kan! Han var også ret fascineret af, at man kunne klippe i det, og så sætte de afklippede ting fast på fx flyvemaskinen eller det medfølgende armbånd.

silly-doh silikonelersilly-doh silikoneler

Et lækkert produkt, men dog med et lille minus….

Kvaliteten er svingende, er min opfattelse. Forstået på den måde at leret er lækkert at arbejde med, men svært at bruge efterfølgende. Som modellervoks er det fint, men som produkt man hærder i ovnen, fungerer det ikke helt optimalt i min optik. Det hærder, men bliver ved med at være gummi-agtigt og blødt, og det gør at det SUGER fnuller, hår og andet til sig. Derfor ser tingene hurtigt nussede ud, og det er ærgerligt.

silly-doh silikoneler

Og så prisen

Prisen er ret høj, 350 kr for den mellempakke vi modtog til test.
Men Silly-doh har også flere funktioner:
Det kan bruges som almindeligt modellervoks, hvor man arbejder med det og pakker det væk. I denne udgave, synes jeg det fungerer rigtig godt! Det er blødt og rart at røre ved. Det lugter ikke som meget andet modellervoks gør, hvilket er lækkert! Og så er det klart og flot i farverne. Det er CE mærket og giftfrit og antibakterielt, og det trækker også klart op!
Flere af tingene havde ekstra features, såsom at leret kunne skifte farve eller være selvlysende. Det er Villy lidt for lille til at kunne se en mening med, men det er klart en bonus!

silly-doh silikonelersilly-doh silikoneler

Du kan se flere af mine tests og anmeldelser her og ellers følge med i de andre Momster-mødres anmeldelser af Silly-doh her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.