| Reklame | Jeg har fået lov at teste to ammebh’er fra Carriwell, hvilket må man sige falder på et tørt sted.
Min sidste amme-periode, foregik med h&ms det bedste. Jeg kan ikke en gang huske hvilken model, men kun at de virkelig ikke sad særlig godt, ikke støttede, og slet ikke holdt de enorme mængder mælk (og ammeindlæg) på plads. Jeg var derfor ret spændt på at skulle teste denne Carriwell ammebh – den anden kommer der en anmeldelse af senere.

carriwell ammebh

Jeg fik lov at teste to bh’er, og var inde på Carriwells side for at vælge ud, hvilke jeg var interesseret i.
Jeg faldt med det samme for denne, der var lidt mere feminin end mange andre, og så tiltalte det mig, at der ikke var nogen hægter eller andet der skulle spændes når man skulle have den på. Den så rar ud.
På Carriwells side står der desuden at den er lavet i økologisk bomuld, hvilket kun er et plus.

De ammebh’er jeg brugte fra h&m havde tynde stropper og støttede stort set ikke.
Efter amningen gik jeg over til trekantbh’er, også fra h&m, fordi jeg ikke lige magtede tanken om at skulle have bøjlebh på igen. Tanken føltes som et snærende bånd!

Efter at have gået med disse bh’er i et års tid – en udgave der minder om denne – gik det op for mig, hvor meget jeg manglede noget støtte!

Funktionalitet

Ammebh’en er fuldt ud funktionel. Den er rar at have på, jeg forestiler mig også at den er rar at sove med, hvis man har behov for det – og som jeg husker det, så er det en nødvendighed!

Den er blød og lækker, og blonderne smyger sig til kroppen. Jeg føler mig pæn når jeg har den på!

carriwell ammebh

Jeg lægger normalt ikke billeder af mig selv uden ret meget tøj på, op på nettet. Men skidt. Her er den.
Jeg forestiller mig at blonderne bare følger med, når dunken udvider sig.
Den giver ikke den store støtte, under brystet, hvilket man måske også kan fornemme på billedet….

Fordi der heller ikke er spænder foran, der skal åbnes for at amme, så er den ret diskret. Man trækker bare stoffet til siden, og så er der åbnet for buffeten. Jeg synes det er smart at man også snildt kan bruge den inden amningen går i gang, for der har jeg ikke lyst til at bruge deciderede ammebh’er med åbning foran.
Jeg ved mange gør det, jeg har ikke lyst til det.

Den er ret tynd i stoffet, hvilket er lækkert, fordi den så ikke er varm at have på – der er jo ret meget stof, af en bh at være. Men, man kan – så at sige – fornemme alt gennem stoffet. Der forestiller jeg mig at et ammeindlæg, når vi når der til, hjælper lidt på sagen…

Den har bryderryg, og meget brede stropper. Det gør at den sidder godt til, men også at den er svær at have på indenunder en top. Og jeg er tit top-typen om sommeren.

Jeg tror, når det bliver stop-top-vejr, så vil jeg stadig hænge fast i den små og lette bh’er fra h&m med tynde stropper. Eller noget lignende. Jeg har set nogen fra Femilet, som jeg overvejer at kigge mere på.

Nødvendighed

En ammebh er en nødvendighed, hvis du spørger mig. I hvert fald hvis man ammer – det siger jo sig selv. Især i den første lange periode, hvor mælken er løbet til, og det vælter ud. Man skal amme konstant og hele tiden og alle vegne, så det er nødt til at være praktisk.

At amme emmer jo ikke ligefrem af sex, og det skal en ammebh absolut heller ikke, men det gør ikke noget at man er pæn mens man gør det.

Kvalitet

Kvaliteten virker god. Jeg har kun haft vasket den et par gange, men blonderne er stadig pæne og stoffet ligeså. Stoffet er blødt, blonderne er bløde.

Pris

Hos Mammashop kan man få bh’en til 149,00 kr i farverne sort og hvid. Det er en ganske glimrende pris, hvis du spørger mig. Det svarer meget godt til priserne på andre bh’er i denne klasse.

Carriwell ammebh

Jeg har planer om at lave et indlæg inden længe, hvor jeg tager de der indkøbslister fra diverse magasiner og butikker under kærlig lup. Hvad SKAL man indkøb til babys ankomst? Jeg har allerede skrevet lidt om det her, men der kommer mere til.

EDIT 1/8 – jeg synes desværre at den hurtigt er blevet slidt i det. Jovist, jeg har brugt den rigtig meget, men elastikken i stoffet har det, som du kan se herunder, ikke særlig godt.

Carriwell ammebh

3 thoughts on “Anmeldelse – Carriwell ammebh, vol. 1”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.