18. december. Tænk en gang, under en uge til juleaften. Og under en uge til sidste afsnit af denne lille julehistorie er kommet. Det er på en måde trist.

18. december

Nu er det jo mandag, men forleden. Eller faktisk mere for nogle dage siden. Der lavede Villy julegaver til den store guldmedalje. Og han vil ikke sige hvad det er! For Villy kan godt holde på en hemmelighed. I hvert fald det meste af tiden. Og så er det nok meget godt at hans hukommelse ikke hører til den bedste. Så glemmer man nemlig hurtigt, hvad det er man ikke må sige noget om.

Men altså, Villy har lavet julegaver. Helt selv. Ikke en gang Nielsen hjalp til, og han syntes at Villy var meget dygtigt. Det syntes Villy i al beskedenhed også. Han sagde i hvert fald “waaauuu” flere gange mens han var i gang. Villy har ikke lært om beskedenhed og jantelov endnu, og det er nok meget godt.

Muar ved godt at nogle forældre mener, at det er fjollet at børn laver julegaver før de selv kan sige at de gerne vil. Men hun synes det er godt at lære at give noget igen, når man får. Også selvom man kun er halvandet år og hedder Villy, og Villy synes heldigvis at det er hyggeligt og sjovt. Han elsker at lave ting, og ma… Hov, der var han lige ved at afsløre hvad gaverne var! Pyha, det var godt han kom i tanke om at lukke munden. Helt i!

Husk du kan finde alle de tidligere afsnit af julekalenderen lige her, og der kan du også se andre ting som Villy har taget stilling til. Fx skrev han en fyldestgørende ferie-guide til Svenborg og omegn efter vores ferie i sommer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.