Hæklet bondegårdsuro – det næste dyr til uroen, blev en hest. Hesten er et dejligt dyr, som jeg har brugt meget tid sammen med i min barndom og ungdom. Ungdom. Er man færdig med ungdommen når man er er 29,5?

Sådan gør du

Hesten er hæklet helt i brun, i almindeligt bomuldsgarn og på nål 3.

Jeg vil ikke lave en lige så detaljeret op skrift som til grisen, men jeg håber det giver mening med tegningen i stedet.

Jeg har indtegnet antal masker og antal rækker. Husk at bruge en luftmaske til at vende på!

Halen og manen er lavet meget simpelt, ved at sætte garn fast og binde knuder.

Til uroen kommer der i alt fire dyr. Du kan finde opskrifter her:

Opskriften på den hæklede hane finder du her.

Opskriften på den hæklede ko finder du her.

Opskriften på den hæklede gris finder du her.

Hvis du ikke er til bondegårdsdyr, har jeg også lavet en version med Lille My og de andre fra mumidalen, som du finder under mine hækleopskrifter her på siden. Du kan nemt omdanne egne billeder eller figurer til disse, lidt stilliserede figurer, som jeg personligt synes er super fine. Jeg kan godt lide det enkle udtryk de har.

Uroen er lavet til mit arbejde og børnene i børnehaven virker også glade for den nye uro, og den giver masser af muligheder for samtaler om dyrene, når man står og er ved at skifte dem.


3 thoughts on “Hæklet bondegårdsuro – #3 (hest)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.