Den gang jeg var gravid med Villy, så jeg godt der fandtes milepælskort, men jeg fik ikke lige gjort noget ved det. Med Kalle, købte jeg nogle fine nogen i Søstrene Grene, men de gav ikke rigtig mening for mig. De var ligesom for tuttenuttede.

milepælskort

Så, jeg besluttede at tegne dem selv.

De der milepæle

Jeg fotograferer jo i stor stil vores børn. Lidt for meget ind i mellem måske. Men det gør mig glad at kunne se tilbage på hvad der har været. Jeg kan huske mange af billederne.

Kalle er blevet fotograferet fast hver måned på sin månedsdag, med et af mine hjemmelavede milepælskort. Dem har jeg scannet ind og du kan finde dem herunder.

1-3 måneder

4-6 måneder

7-9 måneder

10-12 måneder

De er tegnet i hånden og “standen” er derefter.

Jeg har overvejet at lave nogle andre kort, ud over. Fx “Første gang jeg sked igennem” eller noget i den stil. Men det er indtil videre blevet ved tanken..

Der er jo mange forskellige måder at gøre det på. Jeg har set folk forme “2 uger” af legetøj. Jeg har set et tæppe med månederne på, hvor man så kunne ramme “4 måneder” ind og placere barnet på tæppet. Jeg har også set folk bruge de der lysbokse man kan få, og lagt ved siden af barnet.

Nogen går ofte til fotograf med arvingen. Det gør vi ca aldrig. Til gengæld tager jeg mig sammen ind i mellem, tager kameraet om halsen og tager nogle lækre billeder i det fri.
Men, fordi vi lidt har besluttet at børnene ikke skal være super genkendelige online, så får du desværre ikke de her lækre billeder at se. Ikke efter at børnene er blevet groet til.
Det håber jeg forståelse for.

gratis milepælskort

Men, jeg håber du kan bruge milepælskortene alligevel. Tag mig gerne med #sættekassensmilepælskort, hvis du bruger dem på Instagram.

Mange glade hilsner Carina

Husk du altid kan følge med på Facebook og få besked om nye indlæg, og følge endnu mere med på Instagram hvor jeg jævnligt deler billeder.
På Pinterest kan du finde mine kreative indslag – og så er jeg vist heller ikke på flere sociale medier….!
Skriv gerne en kommentar herunder, hvis du har noget der ligger dig på sinde, i forbindelse med mit indlæg, ris eller ros, eller svar på et spørgsmål. Eller noget helt syvende! Jeg elsker at se hvad I tænker om det jeg skriver!

One thought on “Gratis milepælskort – print selv”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.