I fredags rundede Villy et skarpt hjørne, han blev nemlig 3 år. TREHELEÅR! Det gjorde at mor her gik lidt i selvsving og arrangerede adskillige McQueen fødselsdags ting, blandt andet i pynt og kager.

Tænk en gang. Så blev man sådan en. En med en McQueen fødselsdag.

mcqueen fødselsdag

Men, ingen fødselsdag uden et blogindlæg, så her kommer lidt om kagerne, gaverne og pynten. Hurra!

Lynet McQueen fødselsdags pynt

Jeg endte med at bestille paptallerkner og glas fra Dreamshop, hvor jeg fik hurtig levering. Jeg bestilte også røde servietter hos dem, for lige at toppe den. Og så et kæmpe stort 3 tal!

mcqueen fødselsdag

Ballonen pustede jeg helt selv op. Ja, jeg siger det bare lige.. Jeg var faktisk lige nødt til at sætte mig ned undervejs, og først da jeg er sekunder fra at være HELT færdig, spørger P

skal du have hjælp?

Tsk.

Dertil udstandsede jeg en masse cirkler i rødt, hvidt og gul karton, som blev lagt på bordet, og så fandt jeg billeder af bilerne, som jeg printede ud på karton. De fleste af billederne fandt jeg hos Kino.dk. Enkelte måtte jeg google frem. Villy kunne næsten ikke lade bordet være, men det var jo også hans fest.

Jeg brugte også de samme billeder, til små skilte på de muffins vi havde med i børnehave i torsdags.

 mcqueen fødselsdag

Og så pyntede fødselsdagstog og flag selvfølgelig også.

Kagerne og maden

Maden. Tøhø.

Til eftermiddag serverede vi kage og kaffe. Kagen jeg havde lavet var denne – jeg havde ikke mere chokolade, så det kom ikke i, men den smagte sgu godt alligevel! Jeg havde skåret den over på midten og delt den i to lag, og smurt den smørcreme, jeg også brugte til Villys børnehave-muffins, på. Det var lækkert og der var alt for meget til mine muffins alene. Smart.

Og så skulle den pyntes. Jeg havde en ambition om at den skulle være med glasur i flere farver og og og…

mcqueen fødselsdag

.. resultatet blev en ujævn gang rød glasur og en ubehjælpsom tegning. Men altså. Det gik og barnet var lykkeligt.

Kagerne i børnehaven var disse, dog med vanillesukker i stedet for vanillesirup. Ca en teskefuld.
Smørcremen var denne og der var aaaaaaalt rigeligt til mine 20 muffins.

mcqueen fødselsdag

Dertil frugtspyd.

Maden? Vi bestilte pizzaer. Det var lækkert. Det var nemt!

Gaverne

Bordteater, biler og garage

Af os fik Villy et bordteater med De tre bukke bruse, som vi i fællesskab har lavet. Hvis du ikke lige har tiden eller krea-generne til at lave selv, kan der købes De tre bukke bruse og mange andre her. Derudover fik han Lynet McQueens truck, Mack, købt direkte fra eBay. Ja, sådan en er jeg også blevet! Og så Frøken Fræs med bane, også en Biler-karakter, som vi har købt hos Coolshop, hun er desværre udsolgt pt, kan jeg se.

mcqueen fødselsdag mcqueen fødselsdag

Han fik den lækreste træ-garage, som der allerede er blevet leget rigtig meget med, bilerne er blevet kørt op og ned, og op og ned, og op…

Bøger, bøger, bøger

Så fik han en hel masse bøger. Og det er vi glade for, vi elsker bøger herhjemme! Alle sammen, heldigvis. Han fik:

mcqueen fødselsdag

LEGO, den første cykel og faaarver

Så fik han en kasse med den første rigtige LEGO, storedrenge-LEGO, som Kalle ikke må få fingre i. Det synes han er spændende!
Han fik også den første cykel, vi bar blevet anbefalet at han skulle starte ud en PUKY ZL model. Den er lige det største til ham, så jeg er spændt på hvornår han finder fidusen ved den. Det bliver stort!

Og så fik han nye farver til krea-kassen. Det er bare altid lækkert og et hit!

mcqueen fødselsdag  mcqueen fødselsdag  mcqueen fødselsdag

Tænker du,

jeg skal da holde tema-fødselsdag

men er ikke heeelt i gear (haha) med McQueen, så kan du evt kigge hos Jeanette som holdt ninja-fødselsdag for sin dreng sidste år.
Du kan også læse om tidligere fødselsdage her.

Husk du altid kan følge med på Facebook og få besked om nye indlæg, og følge endnu mere med på Instagram hvor jeg jævnligt deler billeder – især nu hvor jeg er på barsel.
På Pinterest kan du finde mine kreative indslag – og så er jeg vist heller ikke på flere sociale medier….!
Skriv gerne en kommentar herunder, hvis du har noget der ligger dig på sinde, i forbindelse med mit indlæg, ris eller ros, eller svar på et spørgsmål. Eller noget helt syvende! Jeg elsker at se hvad I tænker om det jeg skriver!

6 thoughts on “3 års fødselsdag i bedste Lynet McQueen stil”

    1. Ja, han virkede rimelig glad 😀 Men altså, han er altid glad for kage.

      Altså ja lastbilen? Ork ja. To styks. Og Frøken Fræs. Og et utal andre.. Det er biler, biler, biler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.