Ja, ind i mellem bliver man lidt småskør når man sådan går alene på barsel, derhjemme med en baby. Ja ja, bevares jeg er jo ikke alene, og Kalle er da begyndt at snakke et eller andet form for sprog. Men altså, skide konverserende er han jo ikke.
Så, jeg taler selvfølgelig for ham.

alene på barsel

Også når P er hjemme. Vi har altid talt lidt gennem både Villy og nu Kalle. Det er sjovt. De har forskellige stemmer, og sådan morer vi os kosteligt…

Hvis du undrer dig over hans halskæde, kan du læse om den her.

Mandag – kære dagbog

Kære dagbog.

Kalle her.

Mor er dum.

Hun havde lagt mig inde i stuen, sammen med ALLE Villys biler.

Det var for så vidt jo også ok. Det er bare om at lege med dem, når Villy ikke er hjemme.

Så gik hun på toilettet. Det opdager jeg ikke før efter lidt tid.

Jeg brokker mig lidt; men leger dog stadig. Brokker lidt mere, og så har vi balladen!

Mor siger ude fra toilettet – og jeg citerer

‘så så, Kalle, jeg er lige her’.

Og så! Så går det op for mig, at jeg er alene.

HELT FUCKING MUTTERS ALENE I HELE VERDEN!

Hvad gør en baby? Han går i panik!

Det må jeg indrømme. Jeg tænkte ikke lige klart.

Når jeg tænker tilbage, kan jeg jo godt huske at hun blev ved med at sige ‘jeg er lige her’, men hvor er her?! Og hvordan kommer man derhen? Så jeg måtte på jagt. Skrigende, grædende, kravlende. Jeg fandt hende. Lige der.

Meget traumatisk.

Men nu har jeg glemt det.

Det er altså bare mega hårdt at skulle løb… kravle! Rundt efter sin mor hele tiden. Evig og altid er hun på jagt efter noget og så er jeg på jagt efter hende.
Det har jeg også sagt,

mor, jeg saaaavner dig sådan! Derfor blir vi altså nødt til at se hinanden så mange gange om natten også. Tænk hvis du pludselig blev væk!

Hun har godt nok sagt, at det  gør hun aldrig. Men man ved jo ikke helt, vel?
Kan man stole på en mor?

Kærlig hilsen Kalle.

Lidt fra børnenes øjenhøjde

Kalle er seriøst inde i noget seperationsangst fase (det er en fase, det er en fase, det er EN SKIDE FASE!), så jeg kan ikke gå ud af rummet, hvis han ser mig gå. Så skriger han fuldstændigt håbløst ked af det, indtil vi har krammet igen.

Så jeg har, som mange andre forældre, børn med alle vegne pt. Vi kan faktisk være uhyggelige mange mennesker ude på vores toilet, jeg taler af erfaring….

Er det hyggeligt at læse det her? Eller er det mest bare fjollet? Jeg har før skrevet om Villys syn på vores sommerferie, og måske er det noget jeg skal dyrke noget mere?

Mange hilsner Carina

Husk du altid kan følge med på Facebook og få besked om nye indlæg, og følge endnu mere med på Instagram hvor jeg jævnligt deler billeder – især nu hvor jeg er på barsel.
På Pinterest kan du finde mine kreative indslag – og så er jeg vist heller ikke på flere sociale medier….!
Skriv gerne en kommentar herunder, hvis du har noget der ligger dig på sinde, i forbindelse med mit indlæg, ris eller ros, eller svar på et spørgsmål. Eller noget helt syvende! Jeg elsker at se hvad I tænker om det jeg skriver!

9 thoughts on “Kære dagbog – en baby fortæller”

  1. Åh, jeg synes det er skønt! Ikke seperationsangsten, selvfølgelig, men dagbogen fra barnets synspunkt! Jeg er sikker på at der i min søns tilsvarende dagbog stod (og står!) Dumme mor rigtig tit! I dag var vi ude i dumme mor sagde nej til at jeg måtte se mere Gurli Gris, dumme mor sagde jeg skulle lægge mig ned og sove, dumme mor hoster…

  2. Jeg syntes at de her indlæg er sjove og søde.
    Måske fordi at jeg selv har (jævnaldrende) børn. Så bliv endelig ved😍

  3. Haha, hvor er det et fint indlæg! Det er vist nogenlunde de samme tanker som gennemgår min lille drengs hoved i løbet af dagen 🙈😂

  4. Haha, ja, sådan er alle babyer vist på det rette tidspunkt.
    Her er den tid for længst overstået. Den yngste er 14, er spejder og ikke bange for ret meget:-) Alligevel synes han, det er hyggeligt at blive puttet om aftenen, og at lyset er tændt i gangen, mens han falder i søvn. Forældres nærhed og nærvær biver man vist aldrig for gammel til:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.