I går var sådan en dag. En dag hvor jeg kastede håndklædet. Om ikke andet så i vasketøjskurven. Jeg gav op. Natten havde simpelthen været for ringe, Villy var syg og pylret og det hele var bare noget skidt.

Heldigvis sagde P de magiske ord:

Så må jeg jo blive hjemme.

Og thank God for that!

Det var totalt uoverskueligt.

Jeg havde ikke troet at vi skulle ud i det, at P skulle blive hjemme fordi jeg ikke kunne klare de to rødder. Come on. Det er jo mine børn. Men sådan lå landet altså.

Det var mig totalt uoverskueligt hvordan jeg selv skulle hænge sammen, for slet ikke snakke om at være mor for to små nisser. Mine nisser. Den syge og natteravnen.

Eller, natteravnen er egentlig ikke en natteravn, han er bare en mælkeholiker. Hold nu fast altså. Han elsker sin mælk! Det gjorde Villy også, men jeg husker det ikke som værende lige så voldsomt om natten. Måske er han ved at opdatere produktionen. Måske er det fordi han er ved at øve sig i at kravle. Ja, kravle. Barnet er 4,5 måned. Men altså. Et eller andet foregår der i hvert fald, for natten til i går, ammede jeg ca en gang i timen.

En. Gang. I. Timen.

Heldigvis havde vi delt os, så mig og Kalle sov i stuen, og P og Villy i soveværelset. Natten før havde nemlig også været rådden, men vågen Villy i en times tid, og mange amninger. Så P havde heldigvis sovet nogenlunde, så han startede med at tage rollingerne, og så fik jeg en tiltrængt lur.

Halleluja!

Og så vendte det hele ligesom..

Og det var det der skulle til. Lige der i hvert fald.

For så vendte overskuddet lidt retur. Vi endte med at få ordnet nogle ting herhjemme, ryddet op, og over frokost gik jeg en tur i Frederiksberg centret og købte HAY kasser, som jeg har set på Instagram at man BØR have. Og vi skal da være med på moden.

Ej pjat. Jeg kiggede nu også i Søstrene Grene efter nogle kurve, men fandt ikke rigtigt noget der helt faldt i min smag. Så jeg brugte en masse penge på fine kasser, så vi kunne få orden på Villys legetøj i stuen. Hans værelse ligger nemlig i den anden ende af lejligheden, så han har kronisk en masse ting i vores stue – og det roder altså.

Vi fik også ordnet lidt julegaver, og jeg købte en fin skjorte, og vel hjemme igen, hjalp Villy til med at rydde op. Han ryddede dog sine ting op på en liiiidt anden måde end jeg, men jeg vandt. Så stod han så op i dag, og lavede om på tingene igen. Men sådan er det nok – så kan vi have en lille kamp om det. Jeg vinder.

Så fik vi mega lækker aftensmad, med madder – pålæg fra slagteren, og så var det hele fjong.

Indtil…

Indtil Villy skulle i seng. Og efter freaking halvanden time, stod P op og børstede tænder for at gå i seng med ham. Ungen ville bare ikke sove.

Så blev han dybt ulykkelig, Villy altså. Hylede som en besat, at det ikke var nat, at han ikke ville sove.
Da han endelig sov var klokken over 21, og han sov halvvejs ovenpå P. Det var så den aften. Så sad jeg i en stille stue og nørklede videre på noget hæklet legemad, som Villy skal have i julegave. Det var den aften. Jeg fik færdiggjort nogle te-breve, som jeg skal have lavet opskrift til, samt tre is.

Det bliver julegaven fra os – en træ-røremaskine, samt en lille kurv med diverse hæklet legemad: Nogle rugbrødsmadder, et par is, nogle te-breve og lidt småkager.

Mange hilsner Carina

Husk du altid kan følge med på Facebook og få besked om nye indlæg, og følge endnu mere med på Instagram hvor jeg jævnligt deler billeder – især nu hvor jeg er på barsel.
På Pinterest kan du finde mine kreative indslag – og så er jeg vist heller ikke på flere sociale medier….!
Skriv gerne en kommentar herunder, hvis du har noget der ligger dig på sinde, i forbindelse med mit indlæg, ris eller ros, eller svar på et spørgsmål. Eller noget helt syvende! Jeg elsker at se hvad I tænker om det jeg skriver!

 

 

 

4 thoughts on “Den dag jeg kastede håndklædet…”

  1. Kæmpe kram! Det lyder som om du har brug for det! Det er hårdt – især når man agerer mælkemaskine i døgndrift!
    Og hvor bliver julegaverne super fine 🙂 De skal nok give anledning til mange timers leg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.