De her nemme cookies, det er lige til at overskue.

nemme cookies

De ser lækre ud, ikke?

Selv som nybagt mor, er disse faktisk til at overskue, fordi ingredienserne bare skal væltes ned i en skål, blandes og klaskes på en plade. Det mest avancerede er, at hakke chokoladen – hvis altså du vil have chokolade i. Det vil jeg! Ellers kan rosiner og tranebær anbefales.

Sådan gør du

Først må jeg indrømme, at opskriften ikke er min.

Så det første du gør, er at gå herhen, og finde ud af hvad du skal bruge. Jeg er ret vild med udgaven med tranebær og chokolade (hvid eller mørk), men det finder du bedst selv ud af.

Jeg lavede en ordentlig portion i sidste uge, som Villy fik med i vuggestue – ferie-snacks til de voksne. Jeg vil nemlig gerne være den der forælder, som jeg selv synes er skøn at have på arbejdet. Og det involverer snacks til de voksne i ny og næ. Fx når man går på ferie.

nemme cookies

Jeg havde tænkt at Villy kunne være med til at blande ting, men det gad han ikke. Det var sjovere at lege i stuen sammen med far og se Post Nord Danmark rundt-cykelløb (nu er “Tur-di-frams”, som Villy kalder det jo overstået…). Men så kunne Kalle være med, og det gik så fint.

Jeg lavede en dobbelt portion og fik 44 småkager i varierende størrelse, så der var rigeligt til både vuggestuen og os selv.

nemme cookies

De blev pakket i poser og så ned i en fin pose med en hilsen på – sammen med riskager til børnene derovre.

nemme cookiesnemme cookiesnemme cookies

Du kan finde nogle andre nemme cookies, der også er gode som en lille gave, her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.