| Reklame | Her kommer nr. 2 anmeldelse af Carriwell ammebh.
Jeg fik lov at vælge hvilke to jeg ville have, og valgte så denne, og en jeg skrev en anmeldelse om i foråret.

carriwell ammebh

Jeg udvalgte en yderst enkel ammebh, og så den jeg vil beskrive her, nemlig en lidt mere klassisk en, med knap-låse, hvor man knapper det yderste lag af. Som man egentlig kender det, fra de fleste ammbh?er og -toppe.

Da jeg tilbage i april delte et billede af bh?erne på instagram, meldte flere tilbage at især denne klassiske model, var et foretrukkent valg hos dem. Og flere nævnte sågar at de stadig brugte den, på trods af, at det var flere år siden de sidst havde lagt et barn til brystet.
Så hos mine følgere var holdningen klar, de var vilde med den jeg vil skrive om her.

Sømløs ammebh m/indlæg

Jeg valgte denne. Jeg tænkte at det, at den havde indlæg, måske kunne give en følelse af lidt facon på brystet. Facon er ellers ikke det man har mest af, når man ammer, synes jeg ? så måske var det meget rart.

Første gang jeg havde den på, syntes jeg at det føltes som om der var enormt meget stof i den. Den dækkede meget hud til, og gjorde at jeg følte mig lidt indeklemt. Indlæggene i bh’en kan tages ud, det kan hjælpe lidt.

Til gengæld giver den en pæn kavalergang!
Derudover sidder skulderstropperne meget yderligt, hvilket gør at jeg føler de er på vej ud over skulderpladerne med jævne mellemrum.

carriwell ammebh

Når man vælger størrelse derinde, vælger man ud fra ens omkreds. Jeg skulle ud fra mine mål, have en størrelse medium.
Her er jeg lidt udfordret, da jeg syntes den strammer. Heldigvis medfølger der en forlænger, hvilket jeg synes er ret godt tænkt. Det er jo de færreste der holder samme størrelse rundt om brystet under graviditet og amning.

Funktionalitet

Ammebh?en funktionel. Den har indlæg i, så brysterne bliver varmet lidt og skånet udefra. Det gør så også at den er ret varm at have på under 2018-sommeren, som jo bare bliver ved og ved. Derfor har jeg ikke brugt den så meget endnu.

Låsene er en smule stramme, og jeg synes at de er svære at lukke med en hånd – noget der ellers er praktisk at kunne, med en baby på armen.

Det er smart at indlæggene kan tages ind og ud efter behov.

carriwell ammebh

Pris

Bh?en koster 249,00 kr hos Mammashop, hvilket i min optik er lidt til den dyre side ? men det hænger nok også sammen med, at jeg normalt ikke bruger så mange penge på undertøj.
Jeg har dog aftalt med P, at når jeg en gang er færdig med det her ammeshow, at så skal jeg altså have nogle ordentlige bh?er. Så må jeg være voksen nok og ofre de penge på det, som det kræver.
Jeg har købt to ammebh?er i h&m denne gang, som er lidt en mellemting mellem disse to fra Carriwell, de kostede 199 kr for de to.

Nødvendighed

Ingen tvivl der, som jeg også skrev i min sidste anmeldelse, så er en ammebh i min optik dybt nødvendig når man ammer. Ellers bliver det altså noget af et cirkus, at skulle få madpakkerne frem her og der og alle vegne. Og man er nok nødt til at have nogle stykker, især hvis man som mig sjatter meget med mælken, når arvingen lægges til. Jeg vasker i hvert fald ammbh?er væsentligt oftere end jeg vasker mine normale bh?er?.

Kvalitet

Jeg synes kvaliteten virker ok. En smule syntetisk. Bh?en er lavet i 92% polyamid og 8% elastan, så det giver jo meget god mening. Men stoffet gør også, at den føles ekstra varm. Jeg er klart mere til noget i bomuld, kan jeg fornemme.

carriwell ammebh

Amning generelt

Nu er jeg jo i fuld gang med at amme igen, og denne gang er det gået ret gnidningsfrit.
Med Villy fik jeg ammebrikker på, nærmest med det samme, og nærmest tvunget på, at en sygeplejerske på opvågningen. Denne gang har jeg holdt fast i at klare det uden.

Og det har udfordret mig! Det kom bag på mig, hvor ondt det kunne gøre! Kalle har endda suttet ret fint fra starten af, men en smule yderligt. Og han nåede da også at få suttet hul.
Nu hvor han er fjorten dage, går det ret snildt. Mælken løb hurtigt til, hullerne helede og jeg holdt ud.

Amning er guld! Hvis man kan. Det kan de fleste heldigvis, men hvis man af en eller anden årsag ikke kan eller vil amme, så er det jo helt fantastisk at der findes alternativer.

amning carriwell ammebh(man må finde sig i at have gæster til maden, når man sådan er lillebror…)

Semper har lavet en kampagne der hedder #MomCelebration, som går ud på at hylde alle mødre og deres måde at give deres barn mad på. Uanset om det er med flaske eller bryst.

Derfor har de inviteret til photoshoot 15/9, hvor du kan komme med.

Billederne og filmene skal bruges på sociale medier, og de kan bruge alle slags kvinder med børn i alderen 6-15 måneder.
Du kan læse mere om konceptet her her, og ellers tænker jeg da at det handler om at bruge deres hashtags på instagram og andre steder hvor du finder det relevant.

Du kan læse flere ammehistorier (ikke at forveksle med ammeSTUEhistorier) her.

Og så bare et lille billede at slutte på, for rigtig at vise hvor lækkert amning er – gylp, gylp, gylp…

amning carriwell ammebh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.