| Reklame | Vi har været så heldige at få lov at teste navnemærker fra Identiketter til Villys tøj, sko, legetøj, you name it!

navnemærker

Vi fik lov at teste tre forskellige slags, og jeg sprang ud i designeriet med stor entusiasme!

Hos Identiketter kan man vælge et utal af forskellige designs, fx med Disney, Mumi eller Hello Kitty, eller man kan gå plain med hvide mærker uden nogen dikkedarer. Der kan ændres i skrifttype og vælges symboler, baggrundsfarver og skrifttyper.
De har også en udgave der skal stryges på. Alle andre typer af mærker, er klister-baseret.

Vi testede tre slags mærker

Vi udvalgte tre slags mærker – et plain og hvidt et, hvor der bare stod VILLY på, deres såkaldte minilapper, deres Mumi-navnemærker og deres Klassiske navnemærker.

På Mumi-mærkerne valgte jeg at der skulle stå hele Villys efternavn, ikke fornavn, samt telefonnummer. Dermed kan det også bruges i lillebrors tøj, når vi når der til. Jeg ved af erfaring at det er smart at tilføje telefonnummeret, især i overtøj, til hvis man taber det på gaden. Sådan har jeg hjulpet en lækker uld-hue hjem igen, en gang. Derfor kan det også være praktisk med telefonnummeret i yndlingsbamsen.

navnemærker

I de klassiske navnemærker valgte jeg at sætte et symbol, en lille løve, samt Villys navn og igen telefonnummer. Dem bruger vi på legetøj, drikkedunke, madkasser mv. Villy er meget fascineret af det her “løve-plaster”, som han kalder det. Vi øver ihærdigt at det hedder et klistermærke!

Jeg har også sat dem i hans sandaler, og jeg har været lidt streng.
Jeg har nemlig sat dem på et yderst udsat sted. Men efter en uges brug i vuggestue, ser de altså stadig sådan her ud…

navnemærker

Hvordan med kvaliteten?

Jeg synes umiddelbart de virker holdbare. Nu har jeg selvfølgelig ikke haft testet dem i hundrede år og en madpakke før jeg skriver dette indlæg. Men mærkerne er både blevet udsat for kogende vand og opvaskemaskine (en drikkedunk), samt for vask og tørretumbling.

Det eneste mærke der ikke umiddelbart har klaret den, er et jeg satte fast i et par hjemmesyede bukser.
Her mangler man altså lidt et vaskemærke, at sætte mærket fast på. Det kan ikke holde til at sidde på stræk-stof alene, hvilket er lidt ærgerligt, når nu Villy har en del hjemmelavet tøj – men absolut forståeligt.

Villy hjalp selv med til at sætte dem fast i tøjet, og hvis mærkerne først er blevet foldet lidt, er de umulige at folde ud igen, klistret er stærkt!

Jeg har eksperimenteret lidt med at pille dem af tøjet igen – det går ok nemt på plastik, men på tøjet er de svære at få af.

Hvordan med prisen?

Hvis man tager Identiketters helt almindelige navnelapper i stor størrelse (altså, ikke mini-udgaven), så koster de 179 kr for 120 lapper – de har fri fragt.

Hos Labelking får man 140 lapper for 169 kr – også her er der umiddelbart fri fragt, såvidt jeg kan se.

Hos Navnelapper får man kun 90 mærker for 149 kr, inkl fri fragt.

Hos Børneflapper får man 90 mærker for 139 kr uden lakforsegling eller for 159 kr med lak – hvad forskellen så er, skal jeg ikke kunne sige. Igen, fri fragt.

Så Identiketters mærker lægger sig i midten af disse fire, prismæssigt.

Afrunding

Vi har før haft prøvet nogle af de andre mærker, og jeg må indrømme, jeg kan ikke huske hvilke. Jeg har en enkelt gang oplevet af navnet hurtigt blev slidt af. Der har læst mig til, at det skal man reklamere over – så er det en fejl i produktionen. Det har jeg dog aldrig fået gjort.

Jeg synes Identiketters hjemmeside er nem at finde rundt på, både på computer og telefon.
Det er hurtigt og nemt at bestille. Produkterne kommer også hurtigt frem til postkassen.

Jeg ved ikke om jeg vil bestille flere, da jeg synes det er en dyr løsning, i forhold til bare at skrive navnet med en kuglepind. Det holder lige så godt herhjemme – men det er da lækkert med fine klistermærker, det må jeg sige!

Hvis du vil skaffe dig lidt flere mærker, kan jeg anbefale følgende: Vælg af af de typer mærker, hvor man kan skrive flere linjer, og skriv da på 1. og 3. linje, det du skal bruge – på den måde kan mærket klippes over og du får dobbelt så meget for pengene. Denne løsning har jeg brugt før og oplever at de i 9 ud af 10 tilfælde sidder lige så fint fast.

navnemærkernavnemærker

 

3 thoughts on “TEST – navnemærker fra Identiketter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.