Barselgaver i stor stil. Jeg kender et helt arsenal af gravide, eller nybagte mødte og i den forbindelse har jeg været gået en smule amok. Vi snakker en 10-12 stykker henover et halvt år.
Jeg kender vist ikke begrænsningens kunst. Men det lader til at folk bliver glade, jeg synes det er hyggeligt, og så fortsætter jeg bare.

Jeg har fx. groft udnyttet at kende folk der skulle have piger, og har lavet nogle virkelig tuttenuttede ting!

Strik, sy, klip, og så videre

barselsgaver

Jeg har syet, jeg har strikket. Jeg har sågar arbejdet i papir. Og det har været skønt at se tingene færdige. At se folk modtage dem, og blive glade.

Derfor bliver I også tvangsindlagt til at se nogle billeder!

Kysen i starten af indlægget finder du mønster til her. De små blomstrede bloomers, som du også ser herunder, finder du her – den lille krave er fra bogen “Redebygning for begyndere”, som også har et bloomers-mønster, der dog ikke er særlig godt. I min optik i hvert fald.

De to små stjerne til at hænge på barnevognen, er selv-designede, og vist mere søde end kønne…

SÅ har jeg syet sengetøj og soveand, både til lillebror, og til min venindes lille pige.

barselsgaver

Der har jeg taget udgangspunkt i LaRaLiLs guide. Det er så fint i retro-stof, det havde vi også til Villy, bare i en anden farve. Synes det ser så hyggeligt ud, og oser af sommer og hygge.

Jeg har også syet babybukser, fx disse som er mit eget mønster, og som du finder guide til her.
Jeg har også syet andet tøj, primært efter mønstre fra Hallonsmuladesign. Mønstrene er pænt dyre, fordi man også køber licens til at sælge det syede tøj, men de er fine resultater.

barselsgaverbarselsgaverbarselsgaver

Og et utal af hagesmække er det da også blevet til!

barselsgaver

Fat strikkepindene!

Det er nærmest synd for ham lillebror, og måske især for hans storebror. Alle de barselsgaver! Men nu er der tid lidt til Villy igen, og han går meget op i, at det er hans trøje jeg strikker på pt. Og fars trøje! Han holder nøje øje.

barselsgaver

Jeg har dog også strikket til alle de barslende, primært små lette projekter, som fx Bittens blebukserlillebrors romper og den udgave af djævlehuen jeg beskriver her. Og så har jeg hæklet suttesnore, til den store guldmedalje – blandt andet et par stykker af My-suttesnoren, som er VIRKELIG fin!

barselsgaverbarselsgaverbarselsgaver

Papiruroer

Det nyeste jeg har fundet på, er papiruroer. Inspireret af Lullu.b, som simpelthen laver sådan nogle fine, fine uroer, har jeg selv lavet tre eksemplarer. Ikke til salg, men som gaver. Og det er et stort arbejde, jeg ikke sådan lige gider give mig i kast med igen.

barselsgaverbarselsgaverbarselsgaverbarselsgaver

Papiret er blevet prikket, kopieret og udstandset med standse-jern. Og så er de blevet fordelt og syet, foldet ud og bundet på selve uroen. Uroen er lavet ud af de billige bøjler fra Søstrene Grene.

3 thoughts on “Barselsgaver”

  1. Hold da op, nogle fine ting! Jeg kan intet finde ud af at hverken strikke, hækle eller sy, så jeg er pt. ved at finde en gave til veninden, der er lige oppe over – selvfølgelig er det barn nummer 3 af samme køn for det skulle jo helst ikke være for nemt 😉

    Men hvor ville det være lækkert at kunne give noget unik og hjemmelavet – det må dine modtagere være blevet super glade for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.