Som jeg skrev for nylig, så blev Villy jo 2 år 12. april. En stor dag, især for hans meget spændte mor…
Jeg havde planlagt 2 års fødselsdag i lang tid op til, det er ikke sådan når man er sygemeldt og går hjemme, og har lidt for meget tid at tænke i.

2 års fødselsdag - gaver

Dette indlæg kommer til at handle om gaverne, for Villy fik mange fine gaver! Selve fødselsdagsfejringen, kan du læse om her.

Han forstod nu meningen med at åbne gaver, så det var en hel fryd at se ham pakke op. Han snakkede også i flere dage efter, om “gæster” og “gaver”, som jo er to nye ord, man skal til at bruge. Han syntes det var en fest at holde fødselsdag!

Bamse, dyr og rim og remser

2 års fødselsdag - gaverne

Han fik nogle nye dyr til Schleich-samlingen, både disse fire fætre, samt nogle han desværre havde i forvejen – dem må vi bytte til nogle andre. I hvert fald til en løve, det mangler han.
Så fik han denne fine bog med rim og remser. Moren er SÅ glad! Der er mange af de klassiske i, men også flere moderne, samt et helt afsnit om rim med prutter…
Og så fik han denne søde bog om “Badde”, som han kalder Bamse. Han er meget glad for Bamse, Kylling og Ælling for tiden, så det var en helt fryd at han fik en hel bog om Bamse!

Fin iskage, “morfars biler” og en kost

2 års fødselsdag - gaverne

Den fine iskage fra Magni var også et stort hit, ligesom kosten er det. Han brugte lang tid på, til selve fødselsdagen, at hente isen. Skille den ad. Samle den. Servere den for en gæst. Gå ned på værelset med den. Og gentage.
Indtil han fik sin egen lille kost, har han enten fejet med vores (store) kost, med fare for vores andres liv og lemmer, og billeder på væggene. Eller med en lille opvaskebørste han har i sin skuffe. “Hans lille kost”, som han kalder den. Så er en i rigtig Villy-størrelse nok mere praktisk, trods alt.
Og så “morfars biler”. Han er meget fascineret af politibiler, af lydene, og hvordan de ser ud. Men insisterer på at det er morfars bil!

Vi forsøger os med perleplader

2 års fødselsdag - gaverne

Han har i nogen tid leget med Hama sticks, men vi kunne også lige fornemme at han var klar til noget andet. Så det var SÅ godt at han fik rigtige perleplade-perler. Jeg har vist ham at man kan stryge dem, men det er stadig et lidt vel stort projekt, tror jeg han synes..
Jeg gad godt at man kunne få perleplader i halv størrelse, så det var lidt nemmere at overkomme, for sådan en lille fyr.

Puslespil

2 års fødselsdag - gaverne

Han fik også denne mega fine kuffert med fire puslespil i, fra Janod. Man kan købe lignende her, hvor Villlys er fra – hans er dog ikke på hjemmesiden.
Kufferten er lækker i materialerne, puslespillene er tykke i pappet. Der er fire spil i, med forskelligt antal brikker – pt. nøjes vi med at øve os på puslespil med seks og ni brikker. Succes!

Pandapude

2 års fødselsdag - gaverne

Og så en pandapude! Villy er meget fascineret af pandaer. Vi er ikke helt sikker på hvor det kommer fra, men muligvis fra hans magneter fra Djeco. Der er 42 dyr i, og han kan navnene på næsten alle sammen.
Puden vakte stor lykke!

Mere panda, en bamse og smarte solbriller

2 års fødselsdag - gaverne

Han fik også en mega fin kuffert fra Zebra, også med en panda på. Jeg elsker at folk har adopteret hans kærlighed til pandaer, og støtter den!
Og så fik han en fin bamse, og meget smarte solbriller. Meget smartere end dem, hans mor havde købt sidste år. De var små og grønne og baby-agtige, men disse smarte sager. Tjuhej, nu kommer Villy!

Mini-Hefner og nyt bestik

2 års fødselsdag gaver

Han fik også denne fine fine morgenkåbe fra Nordic Label og han ligner seriøst en mini-Hugh Hefner i den! Den er lidt stor stadigvæk, men det er jo fint med vokse-plads i sådan en lækker sag!

Og så har vi mistet gaflen til det bestik han havde arvet fra sin mor, så han trængte til et nyt – det blev dette og han går meget op i hvilke dyr der er på hvilke dele bestik.

Seng til Ole og Per – og så badelegetøjet

2 års fødselsdag - gaverne

Efter hans nyfundne glæde for at putte Dukke Ole og Postmand Per, så skulle han selvfølgelig have en dukkeseng. Jeg fandt den på Reshopper til 75 kr og syede selv betræk til – som fik blonder og det hele. Må jo udnytte når man ind i mellem kan lave noget lidt tøset…

Og så fik han badelegetøj – som du kan se på det første billede. Vi så det nede hos hans ven Max, da vi var på overnatning der. Det er et MEGA hit! Det er lavet i skum, som klistrer på fliserne når de er våde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.