Ja, en storebror gave. Jeg kan huske jeg læste om det for mange år siden på et debatforum, om hvordan folk indkøbte gaver til deres store børn, som “lillebror havde haft med”. Måske i et forsøg på at smøre storebror lidt – tænk en skøn lillebror at få, der sådan har det længe ønskede LEGO ninja worrier-byggesæt med. Eller hvad det nu var.

Men tanken tiltalte mig, og forleden opdagede jeg noget virkelig nuttet, som jeg måtte handle på. MED DET SAMME. Her, længe inden lillebror overhovedet kommer.

Jeg skrev for nogen tid siden det her indlæg om at være barn nummer to. Og jeg kan også mærke, at lige i denne situation, der er det vigtigste hvordan Villy kommer til at tage det hele. Lillebror er jo som udgangspunkt ret lige glad med en gave, når han ankommer rød og skrigende.

Storebror Mus og Lillebror Mus

Ja, hvor nuttet lyder det ikke lige? En Storebror Mus og en Lillebror Mus? Det er så kært.

Tanken er som sagt, at lillebror har en storebror gave – i dette tilfælde en mus, med til Villy, når han kommer. Han har vel brugt noget internet-shopping, derinde var livmoderens hule, what do I know. Det er nok i princippet også lige meget, hvordan han har fået den gave med, det tror jeg ikke Villy tænker over – det er han nok for lille til.
Og så har Villy så en mus med til lillebror. Mega kært! Musene passer sammen, men lillebror musen er selvfølgelig lidt mindre end storebroren, præcis som i vores virkelighed (håber jeg da, så jeg ikke skal føde et barn på 14+ kilo…).

Det passer også så fint ind i Villys nyfundne glæde ved bamser og dukker, og jeg håber interessen holder ved. Om ikke andet er det en fin lille ting, de kan have sammen, og måske kan de i hvert fald på sigt, se det fine i det.

Om lillebror så også har noget andet med i storebror gave, det skal jeg ikke kunne sige på nuværende tidspunkt.

Men er de ikke bare mega søde?? De er fra mærket Maileg og købt hos Loukrudt. Der findes et UTAL af nuttede små ting fra Maileg og selvfølgelig også mus i pigeudgaver.

De leveres i hver deres lille æske med sengetøj i, så efter at have taget dette fine billede af dem, puttede jeg dem pæn i hver deres lille seng og gemte dem væk. Klar til at komme frem til juli!

One thought on “Storebror gave”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.