Her kommer en anmeldelse af AddBaby bordskåner. Grunden til dette er egentlig gammel.

I starten da Villy begyndte at spise fast føde, hvilket du kan læse om her hvis du har lyst, der spiste han som oftest direkte fra den populære IKEA stols bakkebord. Det gik nemt, det var nemt at gøre rent. Og maden var alligevel ikke på tallerkenen længere end nødvendigt.
Da vi gik videre til Trip Trap stolen, og dens bordplade, var det også rimelig simpelt, det var først da vi ville have ham ind til bordet at sidde, at det blev bøvlet.
De to stoles bordplader gjorde nemlig, at stolen stod langt fra bordet, og det irriterede os gevaldigt. Omvendt var vi ikke klar til at vores lækre træbord skulle lide under hans udfoldelser. Jeg ledte højt og lavt og endte med at købe en dims at sætte på bordet (i stedet for at skulle have voksdug på altid).

Anmeldelse af AddBaby bordskåner

Det var faktisk lidt svært at finde sådan en dims, en bordskåner. Jeg ledte i hvert fald længe, før jeg fandt denne – jeg kan ikke huske hvor vores er købt, men den kan i hvert fald fås her, og den er ikke særlig dyr.

Da den så kom, blev jeg slemt skuffet. I mit hoved var den lavet i hård plast, ved ikke lige hvorfor jeg havde tænkt sådan, men det havde jeg altså. Og denne var blød – meget blød.
Jeg tænkte faktisk et stykke tid, kan jeg huske, om man på en eller anden måde kunne fabrikere en selv, sætte i produktion. Vi var vel ikke de eneste med det behov? Men det blev ved tanken.

Og det gør faktisk ikke noget at den er blød, den fungerer efter hensigten. Den passer på vores bord. Jeg ved ikke hvad vi skulle have gjort uden – jo, så skulle vi have haft voksdug på, hele tiden. Den har beskyttet bordet mod mad, fedtede fingre og våde varer.

Her er den med til julemiddagen, på vores fine nye og hvide dug. Prøv lige at forestil jer dugens udtryk efter en gang brun sovs….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.