I forrige weekend kom jeg endelig i gang med årets julebagning, og det endte med at være rent samlebåndsarbejde.

Jødekager

Vi bagte jødekager. Ikke voldsomt mange, og mandlerne på toppen manglede. Jeg opdagede nemlig nærmest i det sekund at de skulle bages, at vi var totalt udgået for mandler. Det gør ikke mig så meget – synes de smager fint alligevel.

Jeg brugte denne opskrift og den fungerede fint.

Svenske chokoladesnitter

Så bagte jeg svenske chokoladesnitter! Og mums altså! De smager SÅ godt!

Jeg brugte denne opskrift, som er rigtig fin. Jeg oplevede dog at det ikke rigtigt var til at rulle dejen i pølser, men så trykkede jeg den til pølser. Der blev også til næsten to plader og ikke kun en som i opskriften, og jeg synes ikke de skulle have været større.

Pebernødder

Jeg prøvede af to omgange. Første gang var Villy med, totalt rummelig overskudsmor. Men så fik jeg fejllæst i opskriften og puttet ca 10 gange så meget mælk i, som der skulle. Deraf også ret meget mere mælk….

Det blev nærmest bare en sær og lille hård bolle, med en svag dunst af pebernød. Som Peter sagde ?dem kan vi vist ikke tillade os at sende ud af huset….?. Nå tak. Men han havde ret.

Andne portion blev fin og opskriften finder du her. Husk at følge den!

Knækbrød

Jeg bagte også knækbrød. Bare fordi. Det er ikke super julet, men altid lækkert at have en dåse liggende med.

Jeg brugte denne opskrift.

Min plan er også at lave fudge inden jul. Nu må vi se – det er denne opskrift jeg plejer at bruge. Det er super nemt og hurtigt at lave. Og lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.