14. december og kun 10 dage til jul. Har du klaret julegaverne? Villy har, selvfølgelig, organisatorisk indrettet som han er. Historien om Nielsen og Villy er så også nået til låge nr. 14, og der er kun 10 tilbage. Suk. 10 dage og så pakker Nielsen og Fru Nielsen sammen og flytter i kælderen igen. Det bliver et langt år, før vi ser dem igen…

14. december

Ovre i Villys vuggestue, har de en juletradition med en lille jule-bamse. Jule-Julius.

Hver dag trækkes et navn op af den lille kagedåse, som Jule-Julius bor i om natten, og navnet (skrevet på et hjerte) sættes på et juletræ på væggen. Det barn der blev trukket, skal så passe Jule-Julius hele dagen, have ham med til dagens aktivitet, spise med ham og sove med ham.

Villy har de foregående dage set vældigt interesseret til, når Jule-Julius er blevet vækket, og et navn trukket op. Han snakkede lidt med Nielsen om det i går, og de mente begge to, at det snart måtte være Villys tur. Villys tur til at passe Jule-Julius en hel dag.

Og i dag var Villy heldig. Det hjerte som blev trukket op af dåsen sammen med Jule-Julius, der stod Villy på det. Hvor var det altid fantastisk! Villy greb ud efter Jule-Julius med det samme, og holdt godt fast i ham. Han havde ham med, da de var i værkstedet og lave hemmeligheder, og han havde ham med på toilettet, da han skulle have ren ble på.

Han havde ham også med til spisning og med ud i krybben, da han skulle sove. Og da de efter frugten om eftermiddagen, var på ved ned fra stolene, var der et andet barn der forsøgte at tage Jule-Julius fra Villys hånd, men Villy råbte “MIIIIIIN”, helt vildt højt, så alle hoppede lidt på stedet.

Villy havde det en smule svært med at skulle aflevere Jule-Julius igen til dåsen, og Muar sagde til Hanne derovre, at hun var spændt på at høre hans reaktion i morgen. Villy syntes Muar var åndssvag. Som om han ville skabe sig. Ret meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.