Herhjemme har vi efterhånden strikkede trøjer til lille og stor. Hjemmelavede strikkede trøjer, skulle jeg måske uddybe. Jeg er nemlig endelig blevet færdig med både Villys bamsesweater og min egen Ankers trøje.

Måske læste du med her, da jeg skrev om alt det jeg ville nå? Men i hvert fald, nu er der da noget der er færdigt!

Strikkede trøjer til lille og stor mig

Ankers trøje my size

Det vil sige, min Ankers trøje har været færdig i et stykke tid. Men det holdt også hårdt! Jeg endte med at trævle op og lave begge ærmer to gange – det er virkeligt spild af tid.

Den er blevet lidt oversized, jeg kunne nok godt have strikket den mindre, men nu er den som den er. Gul og fin og jeg er meget glad for den! Jeg bruger den inden under min læderjakke, og den holder mig stadig fint varm, selvom temperaturen har nærmet sig nulpunktet den sidste tid.

Her er lidt status billeder fra tiden med trøjen på pindene.

Strikkede trøjer til lille og stor strikStrikkede trøjer til lille og stor ankersStrikkede trøjer til lille og stor det næmer sigStrikkede trøjer til lille og stor færdig

Opskriften er fra PetiteKnit.

Villys bamsesweater

Jeg blev færdig for nylig med en lille trøje til Villy. Den er også lidt bred i det, men det er vist modellen der gør det. Opskriften er også fra PetiteKnit, og den er bare blevet SÅ fin!

Opskriften drillede mig i starten, hendes beskrivelser af at lave halsen (vendemasker), samt raglanudtagninger gjorde mig meget forvirret, og jeg måtte søge hjælp hos flere garvede strikkere. Men det lykkedes, og begge dele er blevet helt pæne, synes jeg selv.

strikkede trøjer til lille og stor bamsesweater

Jeg har valgt at trække en tynd elastiksnor igennem halsåbningen og bund-ribben, for at gøre den lidt smallere, ellers var den meget bred. Jeg skal have gjort det samme med ærmerne. Jeg synes den er rigtig fin, og det søde ansigt gør virkelig noget godt for den! Han har haft den på til leggings-jeans og sorte leggings, og den fungerer godt som “almindelig” bluse.

Jeg har allerede kastet mig over en ny trøje, en Ankers trøje til P. Og købt garn til en Striber på langs sweater til mig selv. Så må vi se hvornår de bliver færdige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.