Jeg har lige haft fødselsdag, her i starten af juli. Jeg kan godt lide at have fødselsdag, jeg kan godt lide at få gaver (høhø), at nogen har tænkt på mig. Jeg kan lide at invitere og have gæster, og jeg kan lide at forberede at de skal komme. Mest kager, det er jeg bedst til. Så her kommer et bud på flere gange fødselsdagskage opskrift!

Jeg besluttede at holde lidt “boller og kager” ude i gården, og heldigvis var vejret sådan nogenlunde med mig. Det blæste dog til den lidt rigelige side..

 

Jeg lavede mine nemme boller, en omgang med kerner og en uden. Dertil lidt pålæg og ost – og pålægschokolade, selvfølgelig!

Kagerne

Og så kagerne. Jeg lavede tre kager – eller, det er løgn. Min mor lavede den ene, en æbletærte. Opskriften er fra et Karoline hæfte, vist nok de første de husstands omdelte for mange år siden.

Jeg lavede denne oreo cheesecake, dog med 300 gram digestive kiks og 100 gram smør, efter anbefaling fra min kollega, som introducerede mig til denne skøøøøønne kage! Hold fast, den smager godt!

Så lavede jeg denne hvide chokoladekage som jeg har lavet med succes før. Den er stadig god!
Jeg lavede med vilje rigeligt med kage, så fik kollegaerne resterne om mandagen, det var de ikke utilfredse med..

Gaverne

Jeg fik en masse fine gaver, blandt andet nye sandaler og en fantastisk rustfarvet regnjakke fra Rains – jeg er vild med den! Den er så fin i farven, lige mig! Jeg glæder mig til at bruge den til efteråret med min karrygule sweater indenunder – den sweater jeg er i gang med at strikke. Jeg håber den bliver færdig!

Og sidst men ikke mindst, sushiiiiien

Nåh ja, I skal da heller ikke snydes for den absurd lækre sushi, vi fik på selve dagen. Vi bestilte bord på Izumi på Østerbro, som til dato er det lækreste jeg har smagt. Pænt anrettet, pænt indrettet – lækkert, lækkert!

3 thoughts on “Fødselsdag – 29 somre er gået”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.