Jeg forestiller mig, at Villy om et par år masseproducerer gaver op til jul, både i børnehave og derhjemme. Eller, det er selvfølgelig ikke til at vide om han synes det er sjovt, men jeg synes egentlig at det er en god ting at lære, at man godt, også som barn, kan lave gaver til dem man har kær – og som man får gaver af.


Men i år, der var det jo sådan set mig der bestemte at Villy skulle lave julegaver, og eftersom han ikke er god til at frembringe særlig mange ting (udover adskillige lorte-bleer om dagen – og faktisk også en tand, juleaften!), så var det jo også op til mig at vælge, at male på hans fødder.

Jeg ELSKER når jeg får lov at male på børnenes fødder ovre på mit arbejde, Villy var knap så begejstret, men det gik.

Vi fik laver dækkeservietter, grydelapper, en fin julekugle, indkøbsnet og et forklæde. Så var alle bedsterne glade ?

[wpvideo LECtc8ZW]

6 thoughts on “Hjemmelavede julegaver – med baby altså!”

    1. Altså på muleposerne og andet stof er det tekstillim, på papir mv er det fingermaling.
      På mit arbejde bruger vi akrylfarve. Så længe man vasker det af bagefter, tænker jeg ikke der sker noget ved det, det er jo ikke giftigt hvis det kan købes til børn i hvert fald 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.